Yhteiskehittämistä ja elinvoimaaKäynnissä on maailmaa muuttava oppimisen ja työn murros


Teknologia tarjoaa useita eri vaihtoehtoja jatkuvaan vuorovaikutukseen sekä verkoston rakentamiseen, vaikka kasvotusten ei voidakaan tavata. Esimerkiksi yli 200 yrityksen Crazy Town -yhteisö pysyy auki, mutta toimii nyt myös digitaalisena. Samoin käynnissä olevat projektit ja koulutukset toteutuvat etänä.

Olemme toimineet elinvoimatyön ja yhteiskehittämisen parissa viimeisen 15 vuoden ajan lisäämällä oppilaitosten yritysyhteistyötä ja yrittäjyyttä, tuomalla julkisia ja yksityisiä yrityskehityspalveluita yhteen sekä parantamalla hanketoiminnan vaikuttavuutta. 

Meillä on todistettuja työkaluja elinvoiman ja pitovoiman rakentamiseksi. Saat pienellä investoinnilla suurta vaikuttavuutta - uusia yrityksiä, työpaikkoja, osaamista ja kasvuhalua.Nyt on hyvä hetki valmistella uutta, käynnistää projekteja sekä opetella uusia yhteiskehittämisen tapoja. Moni asia voidaan tehdä etänä.


Kysy lisää tai pyydä tarjous >>


Palvelut aluekehittäjille, hankkeille ja yhteisöille


Kokosimme yhteen suosituimmat palvelumme elinvoiman ja pitovoiman lisäämiseksi. Niissä korostuvat yhteiskehittäminen, yrittäjyys sekä tuottajaosaaminen. Moni asia voidaan tehdä verkon välityksellä täysin etänä.Yhteisölliset työtilat


Image

Yksinyrittäjät, mikroyritykset ja kasvuyritykset luovat työpaikat. Tue heidän kehittymistä yhteisöllisellä työtilalla, joka kokoaa palvelut, toimijat ja sitoo ihmiset paikkakunnalle. Hyödyntämällä CT:n kokemuksen ja valmiin verkoston teet asiat oikeassa järjestyksessä, investoit viisaasti ja saat mukaasi rinnallakulkijan.


IDEA- JA KOKEILUKAMPANJAT


Image

Valjasta yritysten, oppilaitosten, järjestöjen ja kansalaisten ideointivoima. Kokoa rahoitus useista lähteistä. Ratko merkityksellisiä haasteita nopeilla kokeiluilla, joiden toteuttamista kampanja tukee.


HACKATHONIT


Image

Hackathonit ovat intensiivinen yhteiskehittämisen tapahtuma, jossa osallistujat ratkovat annettua haastetta. Niiden tuloksena syntyy 10-48 tunnissa uusia tarvelähtöisiä ratkaisuja. Hackathonit ovat mahdollista järjestää myös virtuaalisesti!INNOVAATIOEKOSYSTEEMIT JA HANKEVAIKUTTAVUUS


Image

Vahvistamme oppilaitosten yritysyhteistyötä ja yrittäjämäistä kulttuuria. Arvioimme hankkeita. Sparraamme hanketoimijoita tekemään vaikuttavampia hankkeita, tuotteistamaan tuloksia sekä keräämään kotiin potin rahoitusta.


OSAAJIEN YHTEEN TUOMINEN


Image

Tuomme yhteen osaajat ja työpaikat vuorovaikutteisilla tapahtumilla ja työpajoilla. Olemme auttaneet satoja työnhakijoita sekä yksinyrittäjiä työllistymään sekä muodostamaan kontakteja yrityksiin.


Yksinyrittäjäakatemia


Image

75% suomalaisita yrittäjistä on yksinyrittäjiä. Yksinyrittäjäakatemialla autat heitä jaksamaan, kehittymään ja oppimaan uutta. Käynnistä YYA-ohjelma yhdessä Crazy Townin kanssa.
Kysy lisää ja pyydä tarjous


Image

Kuvassa Mikko Korpela, Petri Linna, Petra Pulkkinen, Matleena Laaksonen, Toni Pienonen, Annika Kartano ja Niklas Isberg.

MIKKO KORPELA
0400 499 242
Idea- ja kokeilukampanjat, yritys-oppilaitosyhteistyö, hankevaikuttavuus

TONI PIENONEN
0400 737 238
Hankevaikuttavuus ja -muotoilu, yritys-oppilaitosyhteistyö, ekosysteemit

MIKKO MARKKANEN
040 758 8712
Yhteisöllinen työtila, ekosysteemit, yrittäjyys

MATLEENA LAAKSONEN 
044 373 1932
Idea- ja kokeilukampanjat, osaamisen yhteen tuominen

ANNIKA KARTANO 
040 6633 036
Idea- ja kokeilukampanjat

PETRA PULKKINEN 
050 535 2776
Yksinyrittäjäakatemia, ammatillinen koulutus, yrittäjyys


CRAZY TOWN OY

Crazy Town on yhteisö, jossa teet yhteistyötä, opit uutta ja kasvatat liiketoimintaa. Olemme enemmän kuin vain toimitila.

Järjestämme myös koulutuksia ja teemme käytännön aluekehitystyötä. Tästä sekoituksesta syntyy mielenkiintoisia juttuja.

Katso tapahtumat >

Crazy Town -kokemuksia >


TILAT JA YHTEISÖT

Crazy Town Jyväskylä

Väinönkatu 9 (käyntiosoite)
040 501 3204

Crazy Town Tampere

Rautatienkatu 21 B, 5. krs.
0400 788 674

Crazy Town Hämeenlinna
Raatihuoneenkatu 21-23
044 996 4728

Crazy Town Pori
Rautatienpuistokatu 7
045 183 9630Tiimin yhteystiedot

Crazy Town sosiaalisessa mediassa #kovassaseurassa

Facebook

Instagram

LinkedIn

Twitter