24.4.2020: 10 tapaa tehdä bisnestä paremmin muotoilun avulla (JKL)

Miten muotoilun avulla tehdään parempaa bisnestä? Tervetuloa kuulemaan bisnesmuotoilun asiantuntijalta konkreettisia näkemyksiä aiheesta ja keskustelemaan muiden yrittäjien kanssa. Tilaisuuden tavoitteena on lisätä yritysten ymmärrystä muotoilulähtöisestä liiketoiminnan kehittämisestä. Muotoilun hyödyntäminen ei ole kiinni yrityksen koosta tai toimialasta ja sitä voi hyödyntää niin strategian, brändin, palvelujen ja tuotteiden kuin liiketilan ja prosessien kehittämisessä.

Tapahtuma on osa Design Union Jyväskylän Arvonlisää muotoilusta -hanketta, joka toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen ELY-keskuksen (EAKR) kanssa. Tilaisuuden järjestää Crazy Town ja Design Union Jyväskylä. Tapahtuman sisältö tuotetaan yhteistyössä bisnesmuotoilutoimisto Branden kanssa.

Tilaisuus on maksuton, mutta pyydämme kahvimitoitusta varten ilmoittautumisen ao. lomakkeen kautta. Olemme avaamassa ovia klo 8.45 alkaen, tilaisuus alkaa klo 9.00. Käynti Crazy Townille Kauppalaispihan ovesta.

Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus jäädä tutustumaan Crazy Townin alakerran laajennussuunnitelmiin tilasuunnittelusta vastaavan Suunnitteluhuone NIONIO:n Maru Hautalan ja Pauliina Kannisen johdolla klo 10.10 – 11.00.

AIKA 24.4.2020 klo 9 – 10 aamukahvit, jonka jälkeen mahdollisuus jäädä laajennuksen tilaesittelyyn klo 10.10 – 11.00.
PAIKKA Crazy Town Jyväskylä, Kauppakatu 39, käynti Kauppalaispihan ovesta
LISÄTIETOJA
Silja Rehunen
Crazy Town Jyväskylän yhteisömanageri
silja.rehunen@crazytown.fi
040 501 3204

Tapahtumaan ilmoittautuminen (Jyväskylä)

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.