23.11.2020 Ilmoittaudu Jyväskylän tulevaisuuden tori -hackathoniin N-Y-T!

Nuppu LaaksonenBlogi, CT Consulting, Tapahtuma

Jyväskylän toritoiminta siirtyy Asema-aukiolle rakennettavalle torille vuonna 2023. Uusi tori luo yrityksille kaupallisia mahdollisuuksia sekä elämyksiä ja tärkeän kohtaamispaikan.

Crazy Town on mukana yhteiskehittämässä uutta toria Jyväskylän kaupungin ja keskustatoimijoiden kanssa siten, että myös yritysten ja yrittäjien tarpeet tulevat huomioiduksi! Lisäksi tarjoamme yhdessä kaupungin kanssa mahdollisuuden testata yritysten ratkaisuja omassa ydinkeskustan tilassamme – suoraan keskellä kävelykatua!

Onko sinulla idea, teknologia, palvelu tai tuote, joka voisi tarjota luovia vastauksia kysymykseen “Mitä ovat menestyvän torimyynnin ratkaisut 2020-luvulla?”. Erilaisia tulevaisuuden torilla tarvittavia ratkaisuja voisi nimittäin testata sekä hyödyntää jo nyt, esimerkiksi osana Jyväskylän keskustan ja sen palveluiden parantamista.

Järjestämme 23.-24.11.2020 hackathonin, jossa sinulla ja tiimilläsi on mahdollisuus työstää oma ideaanne jättiloikan verran eteenpäin! Ilmoittaudu 16.11. mennessä tästä
linkistä: bit.ly/jkltorihackathon

Voit osallistua jos olet yritys, yrittäjä, järjestö, opiskelija tai muuten vain aiheesta kiinnostunut. Osallistuminen ei kustanna mitään.

Tärkeintä on kyky ja halu osallistua sekä hyödyntää mahdollisuus. Arvostamme osallistujia, joilla on halu viedä ideat eteenpäin käytäntöön. Hackathoniin kannattaa osallistua vähintään kahden hengen tiimillä, jotta sinulla on kaveri jonka kanssa pallotella asioita.

Käytössäsi on 24 tuntia. Läsnäolo vaaditaan aloituksessa – muutoin työstät ratkaisuasi aikataulusi mukaan asiantuntijoiden ja mentoreiden avulla. Mitä enemmän annat, sitä enemmän myös saat.

Löydät uusia kontakteja ja käyttötapoja ratkaisullesi!

Parhaille tiimeille on luvassa:
—> 3300 euron edestä kokeilurahoitusta
—> Mentorointia ja sparrausta asiantuntijoilta
—> Mahdollisuus testata ideaanne kaupunkilaisten kanssa Jyväskylän ydinkeskustassa
—> Testausympäristö – Showroom liiketila maksutta käyttöön kuukaudeksi Jyväskylän ydinkeskustasta

ILMOITTAUDU

Osallistujia otetaan rajoitettu määrä.
Ilmoittaudu 16.11. mennessä tästä
linkistä: bit.ly/jkltorihackathon

LISÄTIETOJA

Pirkko Flinkman
pirkko.flinkman@jyvaskyla.fi
p. 050 568 7846

Matleena Laaksonen
matleena.laaksonen@crazytown.fi
p. 044 373 1932

HUOM!
Ideatapahtuman järjestämisessä noudatetaan THL turvallisuussuosituksia.
Tapahtuma toteutetaan online ympäristössä, mikäli koronatilanne sitä edellyttää.

Yhteistyössä Jyväskylän Kaupunki, Business Jyväskylä, Osuuskauppa Keskimaa, Gofore, Kauppakeskus Forum Jyväskylä ja Crazy Town.

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä tämän lomakkeen osoitat antavasi markkinointiluvan ja hyväksyt tietosuojaselosteemme.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.