12.6.2019 – Talent Tampere Commerce – rahanarvoiset neuvot yrityksen kansainvälisen osaamisen hankintaan (TRE)

Niklas IsbergCT Tampere, Oppi, Tapahtuma, Yleinen

Crazy Town ja Business Tampere ovat pilotoineet tänä keväänä yhteistyössä Talent Tampere Commerce -projektin, jonka tavoitteena on tuoda yhteen Tampereen alueen yritykset ja kansainväliset osaajat. Me tarjoamme tukea toimien yritysten ja osaajien välisenä yhdistelijänä.

Osallistumisesta yrityksille on haluttu tehdä yrityksille vaivatonta ja maksutonta. Tällä hetkellä haemme mukaan Tampereen seudun yrityksiä, jotka tarvitsevat apua potentiaalisen työvoiman etsimiseen sekä kansainvälisen kasvun toteuttamiseen. Tutustu potentiaalisiin osaajiin ja rekisteröidy mukaan toimintaamme!

Tavoitteleeko yrityksesi kansainvälisiä markkinoita tai kaipaatko kansainvälistä osaamista tiimiisi? Tule kuulemaan, miten Suomessa jo olevien kansainvälisten osaajien asiantuntemusta voidaan hyödyntää yrityksesi kasvuun ja kansainvälistymiseen. Neuvomme myös, kuinka rekrytoida osaaja ulkomailta ja millaisia rahanarvoisia tukia rekrytointiin on saatavilla.

Tervetuloa tutustumaan Tampereen kaupungin, TE-toimiston ja Business Finlandin tarjoamiin rahanarvoisiin palveluihin, joiden avulla voit hankkia yritykseen kansainvälistä osaamista, Tampereen Crazy Townille keskiviikkona 12.6. klo 9.30-11.00. Ilmoittaudu mukaan nyt!

AIKA: 12.6.2019 klo 9.30-11.00

PAIKKA:  Crazy Town Tampere, Rautatienkatu 21 B, 5.krs, 33100 Tampere

ILMOITTAUDU MUKAAN OSOITTEESSA: https://bit.ly/ttcmeetup

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä tämän lomakkeen osoitat antavasi markkinointiluvan ja hyväksyt tietosuojaselosteemme.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.